lördag 12 april 2008

Nä ...

(från bild.de igen)
Jag ångrade mig.
Avgiftning är mitt enda ord. Det är fan gift i kroppen som tar sig så´nna här uttryck. Det sipprar liksom ut..... urk.

Imedeen ... möjligtvis en touch av Aloe vera också ..


"Was ist nur mit dem Gesicht von Amy Winehouse los? Pickel, Pusteln, Narben übersäen Wangen und Kinn"
Denna bilden med text hittade jag BILD.de nu. Pickel, Pusteln und Narben hörs ju vad det är.
Alltså jag rekommenderar Imedeen. Min hy har inte ÄN krackelerat som den ju gör varje år annars.

Winston och Dotty







Idolbilder.






Var så god och skriv ut och rama in!

Lite av mitt hem

Jag fick låna pappas digitalkamera för några veckor sen. Eftersom jag ALDRIG läser manualer är det först nu jag börjar fatta hur den funkar. Så nu kommer det att bli bilder på bloggen!

Jag skrev ju för ett par veckor sen att jag tyckte det var nipprigt med kvinnor som har dockor - speciellt vid sängen.

Bara nå´n dag efter såg det plötsligt ut så här vid min säng:
Där sitter Bamse och Jenny på nattygsbordet! (Hur heter det egentligen? Nattyg?). Bamse är den första julklappen jag minns. Jag fick honom för 35 år sen! Första julen i Sverige. Jenny gjorde jag för 34 år sen! Hon har en Holly Hobbie-klänning på sig. Jenny var mitt favoritnamn när jag var liten. Allt som skulle döpas fick heta Jenny.

Det här är min favvisparfym nu! Marc Jacobs Grass - fick den i fölsispresent.

Ovan är beviset på hur korkad jag är. Alla banden jag köper på eBay - då har jag ändå sålt hälften ungefär ...



I går var jag och shoppade. Var på rosa humör och köpte den här papperskorgen till badrummet och telefonen nedan.




När jag fotade detta var Winston och Dotty så nyfikna på vad jag gjorde så jag lägger nog in en bildserie med dem sen.

Kines-Mette

Så här ser jag ut. Fick en fråga idag hur jag ser ut - jag ser ut som en kines.



(Bara en bild nu - var fler innan)

























fredag 11 april 2008

Sjuk GUBBE

Så här står det i Expressen om 42-åringen som är häktad för bortrövandet av Engla:

"42-åringen förnekar att han medvetet sparat barnporr i sin dator.- Jag kan ha sparat 40- 60 nakenbilder. Möjligtvis kan det där finnas någon bild som kan vara tveksam. Det har jag ingen koll på, sa han vid polisförhöret.Enligt advokaten kan det röra sig om ett misstag.- Han säger att han inte skulle spara något om han visste att det var barn. Det är bilder som han ska ha fått skickade till sig eller som han har laddat ner.- Det är normalt inget han sparar eller tittar på, säger advokaten."

Det är så jag vill SPY. Vafan har han barnporr på sin dator om det NORMALT inte är något han tittar på?? Varför är datorn inte i normaltillstånd nu då? Bilderna fanns ju där.

Han tror säkert att det finns lyckliga horor också. Och att barn som prostituerar sig i Asien gör det av fri vilja - med glädje.

Han har säkert ingen hjärna heller. Han bytte den mot sex med en docka en gång på Teneriffa.

Ja, jag är arg.

Försvunna flickan

Ett ljus så lilla Engla ska hitta hem.

Jajamensan - allt är inte trams på min blogg.

torsdag 10 april 2008

Knarkadeln

Rausing greps för narkotikainnehav
Hans Kristian Rausing, 44, arvtagare till svenska miljardimperiet Tetra Pak, greps i sitt hem med crack och heroin. Tidigare hade hans fru Eva Rausing, 44, försökt smuggla in knark på amerikanska ambassaden. Nu söker Eva Rausing hjälp för sitt beroende. - Jag har begått ett allvarligt misstag som jag ångrar djupt, säger Eva Rausning, enligt Telegraph.


Minsann!!
Ebba von Sydow är inte ensam med sin knapadel längre! Byt bara ut några bokstäver så har vi nu alla ÄNTLIGEN fått vår alldeles egna KNARKADEL!
(Bild från Knarkpost.... ooppsss jag menar ju Kvällsposten)

onsdag 9 april 2008

Winston och Dotty

Dotty har ett litet hus av kartong bakom TV:n. Ett väldigt litet hus. Hon gillar det så.

Där har det varit en väldig aktivitet. I går satt hon därinne hela tiden. Så mycket att till och med Winston undrade vad sjutton hon gjorde därinne.

Så jag tittade in.

Därinne låg kattgodispåsen jag köpte för en vecka sen. Med ett fint snitt genom plasten och bara några få små bitar kvar.

Jag tog ut den och Dotty skrek och Winstons blick mörknade när han förstod.

Hon är en buse av rang. Hon är så busig att Winston hinner inte med. Om jag leker med honom i vardagsrummet och hon är i sovrummet kastar hon sig fram så Winston far åt sidan och sliter tag i bollen eller vad det är vi leker med. Hon TAR verkligen plats. Hon är väldigt rolig. Men ibland tycker jag synd om Winston som är väldigt sävlig.

Han är nidbilden för en skåning - sävlig och trygg och mätt.

Hon är nidbilden för .... hm ... en raket?

måndag 7 april 2008

Morgonens nyheter

På radion säger de att en ung man dog i häktet i Nyköping 2005. Han var sjuk men fick ingen vård. Häktespersonalen säger att de inte förstod att han var sjuk trots att de skrivit i protokoll att han var okontaktbar och att han kissade på sig (sen dog han).

Flickan i Dalarna - farmorn är intervjuad i Expressen. Hon säger förvånat "Har de hittat hennes cykel!" och ojar sig. Det tycker jag känns konstigt: finns det nå´n läskunnig i Sverige som inte vet att flickans cykel är hittad? Även om farmorn kanske inte pratar svenska luskar man väl reda på så mycket som möjligt om sitt barnbarns försvinnande? Eller det gör man kanske inte? Jag tycker i alla fall att det är märkligt.

Jag hoppas att det är pappan som hämtat henne. Han är bortrest och hans mor har inte hört nå´t från honom på en månad så hon vet inte var han är. (hon har inte koll på nå´t - hon kanske är senil??)

Jag tänker på Helen i Hörby om ni minns henne.

Och så alla onödiga "nyheter": Paul McCartney har tre kvinnor på G, Carola & Andreas låt har åkt ur Svensktoppen, nå´n har kört av vägen vid Svedala (lyssnar på Radio Malmöhus), Nicole Richie har svurit i TV ... och jag kan fortsätta i all evighet.

I dag har jag snikat till mig en tvättid.

söndag 6 april 2008

Eric utan Gadd (ojoj - så vitsigt)

För några år sedan fick jag höra en gammal raspig inspelning från slutet av 1800-talet. Det var en eunuck som sjöng.

Jag tänker på den inspelningen varje gång jag hör Eric Gadd. Hans senaste låt hade kunnat vara bra med nå´n annan som sjunger - jag kan fan inte låta bli att tänka på ordet Kastration när jag hör honom.

Bortfört barn

I USA har de nå´t som heter Amberalert efter en flicka som hette Amber som blev kidnappad.

Vad jag vet verkar det funka så att så fort ett barn är försvunnet står det på speciella vägskyltar och andra ställen "Amberalert" jättestort så alla ser och kan hålla ögonen öppna.

Varje polisdistrikt har också en speciell sida på nätet med kända pedofiler. VAR de bor i området och VAD de varit dömda för. Det har jag tyckt var to much förut. Jag menar om de avtjänat sitt straff har de ju det. Men jag har ändrat mig. Pedofili är inget man kan sitta av tid för - det är en sjukdom. Och i USA gör de nog inget för att bota det - frågan är om man kan bota nå´t så sjukt?

Jag har blivit jätteilla berörd av den tioåriga flickan som är försvunnen i Dalarna. Tusan att det är ett så obebott område så att de bara har en mobilmast. De kan se på den att hon är i området och att hennes mobil är på. Tydligen.

Frågan är vad jag hade gjort om jag sett nå´n föra bort ett barn och jag hade haft ett vapen i händerna? Ja ... frågan är.