fredag 26 september 2008

Knepigheter

På Expressen-sajten är den första nyheten just nu om terroristerna i Köln. Efter det är den största nyheten om Pelle som bara har sex med sin fru 1-5 gånger om året.

So what? Mycket märklig nyhet. Det hade lika gärna kunnat stå: "Mette föredrar tuggummi med jordgubbssmak".

Eller: "Märta har inte bajsat på hela veckan. Först idag testar hon laxeringsmedel".

Skum tidning det där.

Nu måste jag till djursjukan för Dotty blev kastrerad för två veckor sen. Så stygnen ska tas.

tisdag 23 september 2008

Försvunna Carolin

Jag läste precis att 20 personer erkänt sig skyldiga till hennes försvinnande.

Vad driver dem? Käkar de dålig frukost? Bantar de ständigt och är ilsk? Som en fastkedjad tax på en gård. Bjäbbiga.

Berömmelse? Nä - de kommer väl aldrig att bli dömda (förhoppningsvis - av många skäl) så de kommer aldrig att bli kända som nå´t annat än 43-åringen (eller 28-åringen ... eller ..).

Jag vill inte bli känd för/som min ålder. Förfärligt. Istället för att folk hade kallat mig för Mette hade de sagt 39-åringen: Fråga 39-åringen om hon vill ha en öl till.

Usch usch usch.

Nä - de måste helt enkelt vara uttråkade. Vad gör man egentligen ute på vischan så högt upp i Norrland? Hm ... super till? Ja, det och anmäler sig själva för diverse brott. Jo - så är det nog.

måndag 22 september 2008

Knepiga känslor - eller kallas det sorg?

Idag har fanimej luften gått ur mig totalt. Borde jobba. Borde tvätta.

Jag har kämpat så himla länge med att hålla tankarna borta. (Tramset nedan är ett bevis på det)

Angående pappa vet ingen än om han har strupcancer eller inte längre. Men så hade han också lungcancer. Så han blev opererad för ett par dagar sen i Lund. Det sjukhuset ser inte roligt ut. Det reser sig som en jättefabrik över staden. Med kyrkogården behändigt sidan om. UMAS här i Malmö är mycket trevligare. Det är små hus på ett jätteområde. Lund är i stort sett bara det här jättehuset. Kallt, hårt och grått.

Nu fick jag precis veta att den unga killen under mig (han som jag bla vittnat mot i en rättegång) är död. 29 år gammal lade hjärtat bara av. Här - under mig - nå´n meter bara från mig har han slutat att andas och jag har inte märkt nå´t. Så konstigt. Jo jag har ju märkt att han inte har skrikit eller slagit sin flickvän i vanlig ordning den senaste veckan. Men jag har trott att han var inlagd faktiskt eller satt inne (han gick på heroin - eller alla droger). På den senaste tiden kom han och jag överens - efter år av KRIG. För några veckor sen fick jag en söt present av honom. Han sade att de odlade sötärter på balkongen och ville jag ha några? Jo visst, det ville jag. Dagen efter ligger det TVÅ sötärter i mitt brevinkast. Om nå´n ger en ett så´nt erbjudande tror man ju att man ska få en liten påse med fler än två i. Men jag fick två - som jag faktiskt åt med god aptit. Sista gången jag träffade honom var på närlivsen samma dag han dog. Han kysste mig och sade att jag var vacker och jag sade att de två sötärterna var nå´t av det gulligaste jag fått på länge. Och så bjöd han ner mig på middag. De skulle flytta och han ville laga till nå´t till oss alla innan sade han. Jag skrattade och sade att javisst!
På kvällen lade hans hjärta av.

Jag känner mig risig nu. Mest har jag ju bråkat med honom. Satt käppar i hjulet för hans privata misshandel av tjejen. Ringt på och skrikit åt honom och han har skrikit tillbaka.

Min hjärna har spunnit på i flera månader nu. Jag har gjort allt för att stänga av mig. Men nu har jag landat nå´n knepig stans. Känner sorg.

Så mycket elände som händer.

söndag 21 september 2008

Mina "RAGG FROM HELL" i en enda person


Stoppa pressarna!
Jag tycker faktiskt att Donny Osmond är sötare än Marie.
Dessutom gillar jag låten Hallonsaft med Smurfarna.
Vad det gäller TV ser jag mest Pokemon och Teletubbies.
Filmer? Jo det får väl bli HSM*... och Den långa flykten.
(hsm= HIGH SCHOOL MUSICAL)

Nakna små män





Från Expressen.



Den här bilden är väl helt underbar? Speciellt om man vill fundera vidare på pratbubblor och annat.



Det har hänt så mycket och så litet att jag bara skriver på nu som om jag inte haft ett uppehåll.



HEJ!