lördag 14 juni 2008

Sort Sol

Jag har äntligen hittat "Indian Summer" med Sort Sol. Danskt band och alla verkar döda i bandet. I vilket fall har jag letat efter den låten i 100 år. Jag hittade en kille på eBay. Han hade låten.

Så jag har köpt en massa skivor nu. Av honom.

Min e-mail finns. Maila mig om du vill göra dansk/svensk depp-TV. Den här killen skickar allt jag ber om. Och nu finns det inget .... just nu ...

Something?

Fussball

Kollade matchen precis.

Först var jag Svenskpatriot.

Sen blev jag Skånskpatriot.

Sen ville jag gå de tvåhundrameterna till Rosengård och säga att "Zlatan lyckades ni fan bra med".

Sen blev det andra halvlek.

Das war es.

Sen har jag tänkt på den andra Z: alltså har din garderob lås på insidan och inte på utsidan? Ja, jag får då inte "Österrikevarning" (Fritzl). Dörren måste vara utbytt. Eller ser det ut som om garderoben varit en toa? Verkar knepigt.


Men alltså - fotbollen - är vi helt ute nu?

fredag 13 juni 2008

När man inte kan sova:

Kolla min nya coooooooooooooooola FEEDJIT Live Traffic Feed!

torsdag 12 juni 2008

Trött på rasister - men smygnazzar är nästan värre

Undrar om jag inte stötte på en smygnazist idag. Jag stod på Konsum (i samma stånd där en man upplyste mig om att Hitlers lyckonummer var sju för några månader sen) och kollade jordgubbarna:
- Är de svenska?
- Jodå - de är plockade utav våra egna svenska barn, svarade biträdet förnumstigt och nöjt och jag fick en sjuk lust att gå hem och slå vettet ur mina barn för de plockar minsann inga jordgubbar ..... men så kom jag på att jag inte har några barn.

Var hon smygnazze?

Mina svar (vilket är bäst?):
1. Jasså, de arabiska barnen har inte haft sina små lortiga händer på dem? Kan du visa intyg?
2. Är du nazist? "Våra egna svenska barn" - gå och dränk dig!
3. Bra. Jag tycker ordningsbetyg i skolan och jordgubbar plockade av svenska barnahänder är nå´t av det viktigaste vi måste stå upp för.
4. Jag håller på att göra en krans till Karl XII - ja lite tidigt, jag vet - men du vill kanske vara med?
5. Tittar du på Bingolotto och har en speciell duttarpenna som jag långsamt skulle få föra in i ditt öga?
6. Tycker du att Carolas budskap om kristendomen är fint?
7. Finkalibrig eller handgranat kanske?


Ja jag vet jag är känslig idag. Hon menade kanske bara inte ordet svenska - men jag gillade inte det.

I förlängningen betyder det så mycket, från Grännapolkagrisar till Snuffmovies (den där raddan av tankar får ni lägga ihop själva).


tisdag 10 juni 2008

Svensk Patriot

Så var det dags igen ..... Sveige - Grekland.

Vi kommer att bli slaktade som ett litet pattebarn - ett av skarprättare Dahlmans första träningsoffer.

Men NAEJ!

Jag ska tänka positivt för om man tänker positivt så händer det positiva saker. Jag ska tänka positivt för om man tänker positivt så händer det positiva saker. Jag ska tänka positivt för om man tänker positivt så händer det positiva saker. Jag ska tänka positivt för om man tänker positivt så händer det positiva saker. Jag ska tänka positivt för om man tänker positivt så händer det positiva saker. Jag ska tänka positivt för om man tänker positivt så händer det positiva saker. Jag ska tänka positivt för om man tänker positivt så händer det positiva saker. Jag ska tänka positivt för om man tänker positivt så händer det positiva saker.

No fun and no winning make Mette a terrible Girl with a machine Gun in her little hand with pink nails on them.

SÅ! Sluthotat.

BASTA!

måndag 9 juni 2008

Hoppas fen är snäll .... ?

Det var dags för dig - goda fe - att komma. Hög tid. Iris begrovs (begravdes?) idag. Du kunde kommit för några veckor sen men ok - vi kör nu:

- Hur många önskningar får jag?

- 7. Och inget världsfredskrafs - det ska handla om dig/ditt liv.

- Ok, tack ... hm...

1. Låt pappas strålningsterapi ha lyckats! Låt honom bli kvitt cancerskiten och låt honom få börja äta igen nå´ngång.

2. Låt de svarta prickarna som röntgenbilderna visar på pappas lungor vara ett tekniskt fel - ett barn med en tuschpenna tex.

3. Gav visitkort till två kusiner idag som jag inte heller tror har nå´n släkt längre - frågade: kan vi inte bli nära släkt? Här är min email. Får se om de svarar.

4. Jag har satt ett datum runt mitten av/slutet av juli: DÄR ska jag satsa stenhårt på skrivandet igen. Jag har inte ens skrivit ett vanligt brev sen i november. Att jag skriver här då och då är ett under. Fe - låt mig bli oövervinnerlig!

5. Jag gör 300 situps om dagen - fortsätta med det. Och så äter jag knappt nå´t heller. Det funkar men jag känner mig inte hunkydory/patysugen precis. Låt mig hålla detta tills jag inte ser ut som Michelingubben längre ....

6. Fen ska strö glitter över mig som gör att jag blir en städande människa. En som har ordning och reda ..... men inte på nå´t tråkigt sätt. Då blir jag livrädd.

7. Att TV kan visa fler Kamasutra-reklamer på TV. Den skrattar jag åt. I juni har jag alltid svårt att skratta. Min depp-månad. Så jag vill fan bli glad med nu - du löftesrika fe.

Och så ...

Näääääääääääääääääääää! Vi sade SJU ocg SJU är vad du får du genomytliga/TV-reklamsönskande fjantkvinna. Ett skott i pannan borde du ha.

Men jag ska istället göra allt för att uppfylla dina önskningar - för det är ju mitt jävla jobb.

ADJÖ.