fredag 21 mars 2008

Påsk = Sjukdom, som vanligt

Jahapp - så kommer påsken. Jag blir alltid sjuk på påsken.

Förra påsken låg jag i min säng och läste Sartre och blev mer och mer deprimerad. Om jag hamnar i sängläge nu ska jag bara läsa skvallertidningar och Elle.

Men ... det var förra påsken jag skrapade fram de tusen kronorna på min trisslott. Hm...


Var och hälsade på pappa igår och tog med oss varsin Trisslott - men nada. Som att slänga 50 spänn i sjön - i en förorenad sjö.

Den här påsken har jag ännu inte gett upp. En gravid trisslott ska flyga över mitt huvud. Slå sig ner och bygga bo i mitt oborstade "sjuk-hår" - där ska den lägga ägg. Äggen - med lotter i - ska kläckas lagom till påskafton och jag ska halvt drunka av den ena vinsten efter den andra.

Frågan är om det inte är så det ska gå till? Först visar man lite välvilja mot lotten. Sen kommer belöningen? Låter ganska vettigt faktiskt.

torsdag 20 mars 2008

Blogg-Feng Shui

Bloggen är Feng shui:ad på HÖG nivå!

Känns skönt att köra arkivlös. Arkivet sitter som en ryggsäck som man inte har nå´n pejl på alls till slut tycker jag. Man kan ju ha skrivit vad för nå´t som helst för ett år sen. Eller ... hm... för en dag sen.

Tänkte lägga ner. Men jag saknade fan bloggen. Får ser hur jag skriver framöver. Ni som läst här vet att nu är död och sjukdom min vardag sen ett tag. Lade ner bloggen för jag vill inte lämna ut nå´n nu. Och det blev ett stort problem för jag vill ju samtidigt inte lämna UTE.

Jag får hitta en balansgång. Eller så skriver jag bara ibland om mitt vanliga trams och lämnar allvaret utanför. Så länge det går.

Får se - men nu har jag pinkat in mitt gamla revir i alla fall. PUH!

Pink och skvätt på er!