lördag 5 april 2008

Kattskurk

På fullt allvar står det på Sydsvenskans hemsida att en man anmält en katt för skadegörelse på en BMW.

Den har klöst på motorhuven.

På allvar säger en polis:
"Det har inte gått att fastställa kattens uppsåt och först och främst måste den identifieras. Katten försvann spårlöst efter skadegörelsen."


Hoppas de hittar den så att de förstår det grumliga, fientliga, uppsåtet. För det berättar nog katten i pressande polisförhör.

Män och ungar

Jag är nog konservativ. Tycker det är småsnuskigt med gravida män.

Undrar varför jag tycker det? Och undrar hur barnet ska födas? Det måste väl bli kejsarsnitt?

Undrar hur barnet är tillverkat för den delen ... hm...

Ja, jag är redan uppe. Har gått in på eBay-tid.

fredag 4 april 2008

Pappa

I veckan fick vi alla veta att pappas cancer har spridit sig.

Det var ett hårt slag. Eller ÄR ett hårt slag.

Jag var på avdelningen i förrgårkväll och hälsade på. Jag går dit ett par gånger i veckan. I förrgår hade jag med mig en grej som ser ut som ett hopprep men repet är av gummi. Så om man håller i handtagen och ställer sig på repet kan man öva armmusklerna så - när man drar lite i handtagen. Man kan träna på en massa olika sätt med ett så´nt band. Jag tänkte att det kunde vara bra för honom. Han kan ju t o m ligga ner och öva muskler så. Hoppas han inte lägger det i en hög bara .... har mina aningar ... Nu kan han spruta in grejer själv i sin mage och kör mest Proviva. Jag tänkte att jag skulle kolla upp Aloe vera. Det ska visst vara rena mirakelkuren. (Inte bara för min hud) Det skulle jag vilja att han sprutar in. Han vill inte hålla på med Hokus Pokus har han sagt men antingen får jag påskina att "ALLA sprutar in så´nt här i sina magar" eller så får jag köra "Men för min skull, pappa?"

Får se. Känner mig sänkt i dagarna och sitter och slösurfar. Kollar vad Amy Winehouse gör. Och Britney. Som jag skrivit innan gläds jag åt ytligheter och kändisar som inte mår bra just nu.

torsdag 3 april 2008

BOTOXPARTY

Jag kollade i min skvallertidning Expressen. Det stod om Lara Flynn Boyle (den där anorektiska som var med i den där advokatserien). Att hon blivit svullen i ansiktet. Att folk spekulerade i om hon varit på samma sorts BOTOXPARTY som gjorde Priscilla Presley svullen ... (gosh).

BOTOXPARTY?

En gång har jag varit på ett Tupperwareparty. Jag har hört talas om behåparty, sexleksaksparty, teparty ... ja t o m aloe vera-party. Cocktailparty (men det är i en annan kategori va?).

Men Botoxparty?

Hur går ett så´nt till? Nå´n demonstrerar (det stavas väl med ett N också? Pallar inte kolla upp och ju mer jag läser kvällspressen desto mer korkad blir jag) hur slät och fin man blir, hur sprutan ser ut ... säger sen till gästerna att "Ja, du ser för jävlig ut, här kommer lilla sprutan". Och gästerna sitter som på lit-de-parade och låter lilla sprutan utföra wunderbaum med dem.

Hm ... jag börjar få lite så´nna där äckliga "rökrynkor" över munnen .... hm ....

måndag 31 mars 2008

Fölsis + TUT TUT & Dadd & Dalt

I går fyllde jag 39. I hela 23 timmar. Hmpf.

Jag är gammal. Men jag ser nog väldigt ung ut. Jag hade precis en väldigt märklig konversation. Jag gick på Amiralsgatan som är en av Malmös största gator med mycket trafik. Fram kom en man:

- Titta där är en polisbil!
Jag kollade och jo ... det körde förbi en polisbil. Det gör det nog var 30:e sekund på den gatan så jag väntade på att gubben skulle säga nå´t mer.
- Ja, det är det, sade jag i väntan på mer info. Saftig info. (Typ att han just rånat banken bakom oss eller nå´t)
Då säger han det. Det som gjort att jag numera inte är gammal utan ett SPÄDBARN:
- Den säger TUT TUT! Bilen säger TUT TUT, stod han och daddade med MIG.
- Um.... sade jag och tänkte att han måste vara kraftigt drogad.
- Bilen säger TUT TUT och tar stora stygga bovar! fortsatte han så jag bara gick till slut ... mitt i allt daltande. Som en riktigt oförskämd BABY.


MEN JAG HADE FÅTT NOG.

Hur kunde detta hända? Mina alternativ:
1. Han var verkligen kraftigt drogad.
2. Han kom från Svedala där de bara har en polisbil och där är nog en så´n reaktion ok - om inte nödvändig.
3. Han behöver glasögon. Eller så var han helblind fast hur såg han bilen då??? (Nej - dåligt alternativ)
4. Han faller för unga kvinnor och ville genom sin daddning affirmera fram en babygirl åt sig genom mig??
5. Han var totalt kocko och borde bli inlagd.
6. Han slutade röka i morse och var därför som punkt 5.

Ja, vad tror ni?