lördag 24 maj 2008

Japp!

Ikväll får vi vara skandinaviska patrioter.

Utan skam skriver jag detta. För det är ju bara vi skandinavier som röstar på varandra.

Frågan är om jag ska ladda upp med godis.

Hur ska ni se spektaklet - eller ska ni inte se?

fredag 23 maj 2008

Fullständigt fjams - men det behövs ibland

I´m so happy and so lucky that I found you and I wan´t to thank you - and thank you means Merci.

Bah - vilken reklamfilm.
Fram plockar gubben en chokladask av märket "Merci" - såklart.

Tänk om han kunde plocka fram en bomb i stället. Då hade det blivit lite sting i reklamen.
Eller en överanvänd kondom som han fumlande försöker göra sig av med - mer och mer vit-kletig (folkmassan som står och ser allt tror att han kanske ska göra en pantomin??)
- nu sitter den som en fastlimmad extraarm i handområdet - höger hand på vänster sida (klart - tur är en lögn som bara C. Perelli tror på - och nå´n mer stackare kanske). Tur är enkom en chimär som folk törstar efter när de istället borde törsta efter en hjärncell.

Men till NU:

Till vad som borde hända for some action!

Hon slår chokladen i huvudet på honom och går.

Eller så ger han chokladen till barnet. Och plötsligt är det inte Merci-reklam längre utan reklam för ECPAT.


Eller så innehåller Mercichokladen Cannabis Sativa. Kladdiga saker (kakor bakade på hasch & Merci) äter sen Ranelid precis innan han ska gå in och göra sin nya reklafilm och allt han kan komma ihåg är hur han mycket avskydde Gott-gott-i-gott-gott-bröderna - hög och dansandes fram med bilden av de feta skånska tvillingarna innanför sina små ögonlober - ser han plötsligt framför sig - som en inre vision som vissa skulle kalla haschpsykos - hur Gott Gott i Gott Gott-bröderna våldtar en förståndshandikappad Blekingetös i en mörk gränd. Övergreppet sker med en glass av det rätta märket och bröderna säger om och om igen " Gott gott i gott gott - du lilla flicka från Sveriges trädgård".


Ranelid.
Ja, det blir för mycket för honom ... minst sagt. De kladdiga kakorna är till slut det enda som får bort bilderna på de hemska Karlshamnsvigilantisarna. Så han blir inlagd på ett ställe i London där de ännu inte hunnit tvättat bort alla Amy Winehouses ditplottrade Pinupbilder från väggarna.

Men!
Flickan från Sveriges trädgård - lever glatt vidare i allas vårt kollektiva medvetande och jag har hört att när den värsta chocken lade sig köpte hon biljetter till Sweden Rock. Men hon är inte mycket för Karlshamns mejeri längre - men det säger ju sig självt - klart.

Ranelid igen , ja.
Ranelid sitter där han sitter - nästa bok är redan títulerad: Öppet brev till ett bröst - nä till allas bröst - ty brösten ska en kvinna bära som om de vore den sista droppen vatten ....." och där fick lektören klippa. IGEN.










I dag städar jag - då blir jag såhär flamsig.

torsdag 22 maj 2008

I´m gonna doing the Omoralisk Schlagerfestival

Jag vaknade med en sångtext i skallen som jag inte får bort: Doing the omoralisk schlagerfestival- ni vet den där anti-ABBA-dängan. Måste få bort den men vill ändå inte ha Hero där istället.

Men i dag får jag ju gilla den. För jag är patriot vid alla så´nna här tillställningar.

Jag var det t o m vid Hockey-VM nu som jag egentligen är helt ointresserad av.

I dag ska jag tvätta - och städa. Frågan är om jag ska köpa nå´t gott till ikväll eller om svälten ska fortsätta?

Jag gjorde situps - 50 stycken om dagen - ett tag. Kom på namnet "Valkar av stål". Men jag ska försöka ta upp det igen.

onsdag 21 maj 2008

Io


Tack för alla snälla ord.
Det är mer okej här. Jag målade balkongen idag. Vit. Stolarna rosalila. Imorgon kommer mamma och pappa för schlagerspektaklet.
Jag hårdbantar.
Köpte ett par jeans i går för 1000 spänn i en för liten storlek men de i affären sade så snällt: Men det är ju stretch ... de passar dig som hand i handske.
Jag sade: Ser det inte ut som en gubbmage som hänger ut liksom?
Näääääää! Köp dem!!!
Så nu får jag fan svälta.