onsdag 30 juli 2008

Nedslagen ( - men ändå nöjd på nåt vis)

Jag med den andra godissugna barnen.


Jag vann inte mot moralen.



NU pinnar jag ut och köper STORA, knuspriga chokladbitar i videoaffären här.

3 kommentarer:

Zaccheus sa...

SUCK - om det bara vore lika lätt att köpa nytt bläck till min skrivare ! Här sitter jag och ska skriva ut ett VIKTIGT manuskript, och det BARA krånglar till sig hela tiden - och så tar bläcket slut, till råga på allt ! DUBBELSUCK !! Min skrivare är dessutom så gammal att jag bara vet 2 affärer som KANSKE har bläck som passar till den, och jag är inte ens säker på huruvida den ena affären är öppen så här i semestertider... jag borde förstås ha en nyare och bättre skrivare - men det kostar ju PENGAR !!! TRIPPELSUCK !!!
Ta inte illa upp att jag påpekar det - men det heter "de andra (...) barnen" - inte "den...". Och SÅ gammal och anskrämlig som kärr... eh, gumman på det där gamla bokomslaget är du väl ändå inte ?

Zaccheus (skär tänder av ilska just nu !)

Mette sa...

Ja, jag vet (det grammatiska) men jag hade precis somnat med kontaktlinserna i på soffan och hade verkligen ingen aning om vad jag skrev.

Men nu har jag en CHOKLADHÖG - totalt ihopsmält.


Men god.

Zaccheus sa...

Smaklig måltid !
Puuh... imorgon måste jag ta ut en massa pengar... och så åka ända ut till Knalleland för att höra om det där bläcket... och så till banken igen för att sätta in pengar för en massa gamla veckotidningar som jag köpte på "Tradera" (jag samlar på alldeles för mycket !) och sedan till livsmedelsaffären för att köpa skorpor och mer flaskvatten... jag hinner nog inte gå "Hälsans stig" i morgon !
Och förlåt för att jag öser ur mig allt det här som säkert inte intresserar dig ett skvatt !

Zaccheus