lördag 26 juli 2008

Funderar ...

... i min bakfylla om jag ska se det här ikväll:

"En flok teenagere er på vej i bil gennem Texas. Undervejs samler de en forstyrret og blodig pige op i vejkanten, og snart efter bryder deres bil sammen. De unge forsøger nu at få hjælp på et gammelt landsted, men desværre viser huset sig at være beboet af en psykopatisk kannibalfamilie, hvis leder er den uhyggelige massemorder Leatherface.
Han bærer en maske af menneskehud, og hans yndlingsvåben er en stor, larmende motorsav. Alt, hvad han ønsker, er at slagte de unge, så hans familie kan få noget at spise!"

Det låter urfjantigt på danska. Speciellt det där med en stor, larmende ... Är det nå´n som kan gissa vilken film det är? En klassiker.



Har precis gråtit färdigt. Såg "Beaches" för 150:e gången.

4 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Visste faktiskt inte vilken film det var...men kollade i tablån, den hade jag INTE vågat se..!

Beaches är däremot bra, missade dock den idag...

Ikväll ( snart ) ska jag se på Keeping Mum, en ganska så udda komedi...

Kram, Jenny

<3

Mette sa...

Jag misstänker faktiskt att den kan vara så B att jag inte blir rädd. Men man vet ju aldrig. Jag är på känsligt humör idag.

Före den filmen går Lynley på samma kanal så jag ska se det.

Zaccheus sa...

Det är väl Motorsågsmassakern, kantänka - har aldrig sett den (utom ett par snuttar som ingick i mina högskolestudier) och har ingen lust att se den ens om jag hade haft tillgång till dansk TV, vilket jag inte har. Tyckte inte att det var något särskilt att ha på TV i dag över huvud taget... kanske lika så gott det, eftersom jag ska tvätta i kväll - till skillnad från vissa andra kan jag tvätta vilken tid som helst som är ledig... jag brukar tvätta var 3:e söndagkväll.

Zaccheus

Mette sa...

Japp det var den.

Jag blev inte överrraskad av nå´t i den. Allt var som det skulle i en tonårs-skräckfilm. Allt utom att killarna var de som strök först. Det var det mest förvånande av allt.