onsdag 6 augusti 2008

Rester till de anhöriga

Det är nå´t som heter Vildmarkslagret som skickar mail till mig.

Med erbjudanden på bra kläder som funkar med stormkök på Nordpolen.

Viagramailen jag också får känns malplacerade men jag vette fan om inte Vildmarkslagret är än mer ute och reser. Mer fel än så kan det knappast bli.

Dessutom är mailet jag fick igår så dåligt gjort att man ser inga bilder. Bara texten:

Jacka i Micro-tyg fodrad med membran från Ploucquet samt polyesterfoder med en innerficka, två utanpå fickor och två värmefickor med fleece samt en radioficka. Reglerbar i midjan och nertill. Förstärkning i cordura/bomull.Storlekar, herr 46 - 60 Micro-byxor med membran från Syntex. Två framfickor en bakficka med blixtlås Två benfickor ( 1 med blixtlås) förstärkning samt rem vid foten. Förstärkning i cordura/bomull.

Jag fattar bara hälften av detta. Radioficka? Ska man ha en radio där? Benfickor? Är det om man hittar en döing typ på toppen av ett berg? Så tar man benpiporna och stoppar i benfickorna för att ge till de anhöriga?

Och så har man samtidigt sina microbyxor på ifall nå´n skulle råka stoppa in en i sin microvågsugn?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tror att du är lite fel ute nu.Microbyxorna och radiofickan har du nog rätt om, men benfickorna är till för att ta hand om de ben som blir kvar när du gnagt i dig den grillade kyckling du tagit med och värmt i microbyxorna. Om du bara slänger benen i naturen så riskerar framtida osteologer annars att dra den felaktiga slutsatsen att det levt huvudlösa broilers uppe på fjället. (naturligtvis har de redan kontrollerat att det inte är kvarlevorna efter någon i kungafamiljen, utan en betydligt mindre typ av broilers).
Så köp kläderna Nu, för vetenskapens framtid.
Nils